NIEUWE DESIGN TUIN MEUBELEN ETC.

DESIGN MODELLEN, TAFELS EN STOELEN, SCHADUWDOEKEN, PERGOLA'S, ROLGORDIJNEN, BALKONDOEKEN ETC. TEGEN SPECTACULAIRE PRIJZEN!!! 

 
 


OPHEFFINGSUITVERKOOP
TUINMEUBELEN


WANNEER


ZATERDAG 2 DECEMBER A.S. VAN 10 TOT 2, CASH ONLY


WAAR:


SHOWROOM

ATM COCINAS

C/URUGUAY 27 LOKAAL 3

1e verdieping

LA NUCIA 


PHONE 693 523 977

willem.wever@hotmail.nl

CHILL OUTSIDE LOUNGE & MORE is een gerenommeerd bedrijf in het verkopen van TOP producten van diverse merken. 

FSC Teak Driehoek tafel  

nu van € 799 

NU € 199

FSC Teak houten tafel  

afmeting 180x90 nu van €599 

NU € 199

Afmeting 240 x 90 van €799

NU €249

massief teak tafel 140x0140

FSC Teak Houten tafel 160x160 cm nu laatste van 999 nu €299


 

 

WAT U ZIET IS WAT U KRIJGT met een buiten showroom van meer dan 500 M2. Een grote diversiteit aan WICKER-SETS met massief aulminium onderstel, moderne ALUMINIUM SETS, veiligheidsglas, roestvast staal en hele dikke waterafstotende en UV bestendige kussens die vanaf de onderkant van ventileren zodat het weer niet in de stof komt en u altijd de kussens buiten kunt laten liggen. Wij garanderen daardoor een zeer lange levensduur van elk product.


De schaduwdoeken van het topmerk NESLING www.nesling.nl  garanderen een UV bescherming van 96 procent en een fabrieksgarantie van 5 jaar. Dit geldt ook voor de regendoeken. Alle doeken, maar ook de daarbij behorende zaken als RVS bevestigingsmaterialen gehard stalen palen met poedercoating etc. zijn uit voorraad leverbaar. 


De doeken van het topmerk Nesling garanderen een UV-A en UV-B bescherming van 95 procent, hoeven nooit te worden schoongemaakt omdat er een teflon coating aan beide zijden geïmpregneerd is, en een fabrieksgarantie van 5 jaar wordt afgegeven


Ons assortiment aan kleuren is: gebroken wit, zand, grijs, zwart, terracotta en limoen.

 

Vierkanten: Rechthoeken:  Gelijkz.driehoeken: Rechth.driehoeken:

3,6 x 3,6 M      3 x 4 M              3,6 x 3,6 x 3,6 M       4 x 4 x 5,7 M

5 x 5 M            3 x 5 M               5 x 5 x 5 M               5 x 5 x 7,1 M

 

Ook ROLGORDIJNEN, PERGOLA'S EN BALKONDOEKEN in diverse maten en kleuren met dezelfde garantie als alle Nesling producten namelijk 5 jaar fabrieksgarantie, 95% UV-A en B bescherming, teflon coating aan beide zijden en wind doorlatende schaduw.


Wij kunnen u voorzien van op maat gemaakte doeken, hou echter wel rekening met een levertijd van ca. 1 maand. Tevens plaatsen wij het doek als dit nodig is voor u.  5 JAAR GARANTIE OP DE DOEKEN


U vindt bij ons alles wat u nodig heeft en u kunt Cash & Carry uw aankopen meteen meenemen of wij kunnen afleveren.

We apply the terms and conditions of Nesling B.V. The Netherlands see link: 

WWW.NESLING.NL/EN/CUSTOMER-SERVICE/TERMS-AGREEMENTS/

DE NESLING PRODUCTEN ZIJN ZEER STERK, EN ONDANKS HET FEIT DAT WIJ WERKEN MET CHEMISCHE ANKERS MBT DE HOLLE MUREN ETC RADEN WIJ AAN DE SCHADUWDOEKEN VANAF WINDKRACHT 7 TE DEMONTEREN AANGEZIEN ER EVT SCHADE AAN UW EIGENDOM KAN ONTSTAAN!

VOORTS IS T RAADZAAM VANAF OKTOBER TOT APRIL HET SCHADUWDOEK TE DEMONTEREN AANGEZIEN ER IN DIE TIJD VEEL GOTTA FRIA'S KUNNEN ONTSTAAN, EN HET WINTERZONNETJE AANGENAAM IS.